welcome

Thursday, September 02, 2010

semua ko nak sumbat kan???

Salam...
pe perasaan korg klu tau ruang privasi @ peribadi kita disumbat2 dengan mcm2 perkara?
mcm2 benda?
mcm2..... ish3...tatau la nak kata apa...

ak ni nak kata marah, x la jugak
nk kata suka, x la jugak

tp...

andai itu takdirnya..ku terima seadanya..

berbalik pada tajuk entri

"semua ko nak sumbat kan???"

kontroversi ni
sumbat ape?
sumbat kat mana?
kalau yg kuat makan tu, mesti fikir tauhu sumbat...

yummy, bulan posa lak ni...terliur ak.. hehe..

bukan nk citer ap pun
juz nak share citer je

aritu batch kitorg organised satu seminar kesihatan
"harga sebuah kehidupan: bahana rokok, HIV dan AIDS"
as our assignment for "health psychology" class

then, ada lawatan kelas "Teknik Kaunseling Dlm Penyalahgunaan Bahan"
2 bas ni ke PUSPEN bukit chabang, hospital Tuanku Fauziah dan IPD kangar
berbuka puasa di kuala perlis..
syok woo...
ak dpt kwn baru...
makin rapat smpi sekarg


dipendekkan citer, aku sumbat semua gmbr tu dlm 1 entri ni


aku x ske pkai tudung itam sebenarny
tau kan knp?
hehe

dlm dewan seminar
after seminar tamat

yes, biro urus setia sedang bertugas di kaunter pendaftaran sambil tersenyum2 manis..
hehe..


tengah: yani
MC seminar
sepanjang seminar, i hv to be wif her
ape2 info, biro protokol roger kat ak
ak lak roger kat MC

arghhhhh
tidakkkkkkkkkk
jerawat di kedua-dua pipi makin menjadi
harus ke citer pasal jerawat kat cni???
lantak la..hehe

i luv jerawats...!!!(huhu)

nadia yang sgt comel..blink3

selesai seminar kesihatan

kita bergerak pula ke acara seterusnya

lawatan ke perlis

1st, PUSPEN bukit chabang
(ustaz shakir sgt encem...hik3..yg tengah tu)

seterusnya ke bilik detox(detoxification)
tp gmbr x leh nk amek kan
teruk sgt klu tgk bilik detox tu
ramai giler duk dlm 1 bilik
klu panas, boleh tadah peluh berbaldi2
klu sejuk, mengerekot mcm udg glh bakar..(sedap jugak ek?hehe)
tapi tu la, bila tny dorg
ad yg kata bru masuk semalam
yg dh nk kuar pun ada
budk matrik pun ada
pe nk jd korg ni
klu ye pon nk power, minum je power root
tak yah la amik ice klu nk stay up


segan la plak..hehe
yeah...malu tapi mahu...
haha

lagi 1 kak yani..hehe

itu dia tahanan baru...
hehe

oh, yang ni bukan tahanan yg dah kuar ek...

tunduk sket..

tibe2 ada sesat dua org kat tepi
belasah je la

di kuala perlis
sementara menunggu waktu berbuka

budak tu bagi ak main
hehe


yeah..makanan dh sampai
waktu berbuka dh dekat..



2 sept 2010
ak nak balik umah dh petang ni
bas- 1830

nak ucap selamat menyambut kedatangan syawal
maaf zahir dan batin
kepada rakan2 follower
rakan2 blogger
rakan2 blogwalker
hehe
semua lah

selamat hari raya


2 comments:

Miss Wanie said...

salam..
tq eh sudi jengah blog saya ^_^

erm... gambar yang first skali tu
sebelah awak tu hamadah kan??

iluvcolours said...

salam...sama2..
thx jgk sudi singgah blog sy ni..

eh, knl ngan madah ek?