welcome

Thursday, September 23, 2010

update sudah

kes culik baru2 ni gemparkan 1 negara
negara lain ak tatau la pulak reaksinya

ok
tutup




kes esaimen ak hari ni
pegi kelas nek bus 27
comel3
ngeh3





aku lupa bwk slide presentation yg dah siap print utk other groups n lecturer
dh sudah....
ke bus stop nak balik kolej amik
nek bus 27 lagik
comel4
ngeh4


400 meter jalan
66 anak tangga
100 meter jalan lagi


lagi 100 meter
lagi 66 anak tangga turun
lagi 400 meter jalan ke bus stop semula




alamak, bus 27 lagik

comel
ngeh

tp segan la
dh tiga kali ri ni nek bus dia
malu3

mana ak nak letak muka ni waaaa

ok
tutup





presentation

huhu
sebelum ni bagi tajuk tuuuuuuut
sekarang kata xde kaitan lak

ape kes
ak marah lah ni
ak nek turun library 5 tingkat
carik bahan
tup2 kata lari sket

cik kata tajuk tuuuuuuut
kitorg wat la tuuuuuuut

hari ni dia kata tuuuuuuuut dan teeeeeeet

ak bengang la ni

awat x tuleh molek2 cik
pelik la


waaaaaaaaa

ak geram bila ak jd cm ni


ok
tutup









pe hal nak rahsia2....g tau je la
kata kawan


ok
tutup






update dah




ok
tutup

2 comments:

Iriseoir said...

T_T dramatik betol jalan cerita kau ni. kau ni laki ke perempuan?

iluvcolours said...

haha...dramatik ke? x setanding cerita ko...



erm, kalau dlm IC, saya perempuan..
in real life pon perempuan gak..haha