welcome

Sunday, September 13, 2009

selamAt HaRi Raye suMer

maybe ni last post ak kot...
menjelang cuti rye ni la..
hehe..

di kesempatan ni ak nak ucap selamat ari raye..
klu ad tersalah tutur kata atau terkasar bahasa selama ak blogging ni ampunkan dosaku..
huhu...
klu ad yg kenal ak tu,rye ni dtg la umah...
tp ak rse taun ni ak x wat open house kot cam taun2 yang lepas..
cme kuih rye seketul dua..
hehe...

akhir kate..
hati2 di jalan raya..
jgn men mercun bola..
mercun bawang xpe..
klu nk bg ak duit rye blh je..
rye jgn dtg umah tanpa diberitahu..
klu ak xde,sape nak bukak pintu kan...
doakan ak selamat sampai umah nti..
dapat tiket kul 1900..
bukak pose atas bas..
klu ak tau kls kamis nak cancelled ak amik tiket kul 1300..
xpun blik nek bas loncat je..tgah ari dh bley smpai umah..
huhu...ak tersilap membuat percaturan...

ok c u later my blog...
last words...
to all my frens..
selamat ari raye..
maaf zahir batin..
kire 0-0 la kite ye..
hehe..wani tau korang baik...

to all bloggers..
selamat ari rye..andai ad komen saya yg terpedas,harap maafkan..
bukan niat nk bg marah pun...

4 comments:

pu3iman said...

alalalala....windu r camni, xdpt bace blog :)

selamat hari raya....jgn main mercun, meriam ok lg! wahaha

nurizzati... said...

alala...cedihnyer rum8 zti nehh cz xdpt cnection yer??xpe2..nk suh zti bt per bru puas hti?zti lmpang pkcik yg psng wyrless 2 bley?wakaka....

wni blik ari sma ngan zti la,toksah sdih2 k,zti nee yg ptut sdey cz jd org last yg blik...huhuhu

The Street Ruffian said...

Universiti ni cakap jek lebih sebenarnya..Mana-mana universiti sama saja..Yuran,macam-macam yuran tapi wifi 4 student,hampeh..Tapi apa leh buat..Maybe ada tujuan deme buat macam tu..Sabar jek skot..

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

pu3iman> rindu ke?tetttt....hehe..xpe la..blh bce blog org len...tmbh kenalan blogger..

zatiey> memng sedey x dpt on9..huhu..tp wani pinjam laptop zati la ye klu nk on9..hehe...skrg pun tgh pinjam ni..hehe...wani x kisah blik lambt..umah dekat je pun..

street suffian> hmmm..yuran komputer je dah bpe..tp asal nk bukak ms,atau fb kat comp lab..lembap giler..ntah pape..wifi pun cam nak xnk je bg...wifi paling kuat kat comp centre la..tp xkan nk pg sane on9 malam2..siang ad class..pndi tol u ni ek?nk bg kemudahan tp mcm2 student sush nk dpt kemudahan tu..sabor je la di bulan puasa ni..