welcome

Wednesday, September 16, 2009

mAta Aku..

wei....tolong wei...mata kiri ak ni dah serius ni...dah 2,3 ari asyik berkerdip-kerdip jek...org tua2 kata bawa petanda x bek..tp ak merasionalkan diri dengan tidak berfikir negatif..ak surfed semalam...dr segi kesihatan,mata ak ni terdedah kepada sesuatu utk tempoh yg berterusan..ape ye???ape yg ak tengok ni??huhu...hehehehe...

pe lagi yg ak tengok klu bukan skrin laptop jek memanjang...
bukak laptop ak men game...pastu pinjam laptop zatiey surf tenet...huhu...mane x asyik kerdip2...semalam tahap gaban ye kerdip...malam semalam kelas human learning..ak ad presentation grup..tajuk PROSES PEMBELAJARAN....hampeh...tengah ak syok bercakap,bleh lak mata ni tergdik-gedik...terganggu gak konsentrasi ak..tp dek kerana ketabahan n kesungguhan utk present yg terbaik(hehe...) ak wat xtau je ngan mata ak ni..xleh layan sangat,nti nek lemak...

pagi ni,kelas ad dua je pagi...hubungan etnik n principles of management...
kelas hubungan etnik abiz awal..so,ak lepak kat computer centre skang ne melayari tenet gne laptop yang dh lme giler xleh on9...rupeny bukan masalah laptop..masalah connection uum di kolej ak yang xberapa kuat signalny...

buktinya,kat cni laju giler tenet...rugi ak x wak charger..duk cni smpai berbuka nti..hehe....kelas kul 9.30 nti..jgn ak terleka dah la..huk3...sensorang...

sambil menikmati ujan yg turun ngan lebat sensorang kat cni mbuat ak menghargai detik bersendiri ngan ditemani blog ak yang tersayang ni..ceh,jiwang lak...hehe...bes fwen ak,nadya dh selamat sampai umah ari isnin aritu...huhu..jeleznye....

ala,gmbr ari ni dlm kamera lak..ak x wak USBnye...huhu...
xpe la...ni ada gmbr sket...nak share... korang penah tgk lampu isyarat bergerak x???

ni lah..lampu isyarat bergerak...waktu ni nadya dah blik,kitorg nak turun g bazar..ak dah siap lame dh..tibe2 dorg paki bju kuning n merah..menjerit ak suh dorg tukar baju...ceh,xde la...huhu..kitorng kate jalan jauh2 sket ek..wat2 x kenal k?

sayang rum8 ak..zatiey,pija n nadya...tgk la blog zatiey n nadya...
nadya : http://ayuri89.blogspot.com/
zatiey : http://zatie89.blogspot.com/

hehe..pija xnak wat lg blog..huhu...

blog dua org ni memang lawa la dr blog ak...nampk feminin dr ak yang berlatarbelakangkan arny ni..ak nak tukar gak,tp ak rase syg lebih kat army...so,bia la ak ngan minatku..hua3....

lusa aku blik umah...mak dh pesan suh ak wat kuih raye..siap budget lagik,arini wat kuih ni,esok wat kuih ni,lusa wat kuih ni...tulat raye..waaaaa...npe ak..ak tau la ak ske wat kuih popia serunding yang comey2 tu..tp npe lak ak yg wat sorg..huhu...nasib ak la jd org yg ske wat benda comey2..bila ak tny np suh ak wat..
mak jawab...
"ala,kan anak mak ni wat kuih comey2...kecik2...lawa2..."
pandai mak bodek ye...huhu...
ala,mase nak tamat..bateri ak nak abiz..n kelas dh nak start.. c u guys in the next post...
n mata ak stil gedik2 lagik...huh...

2 comments:

nurizzati... said...

wani da amek pic yg zti nk msukkn dlm blog zti la...buang blik gambor tuh..perghh,mmg rum8 sjti la,siap bt promotion lg tuk zti ek..tq rum8 ku...he3

tgkpikirtulehpikirbacepikir said...

zatiey > ala,sme pun xpe kan..hehe...sharing is better..hik3